Over Infosecacademy

Omdat het fijn is om te weten waar Infosecacademy voor staat.

Wie ben ik?

Even voorstellen...

Richard Bovens - Information Security Officer

Mijn naam is Richard Bovens, de oprichter van Infosecacademy. Ik heb jarenlange ervaring in ICT en informatiebeveiliging.

De servicedesk bij een groot, internationaal ICT-bedrijf was de springplank voor mijn ICT loopbaan. Naast een fulltime baan op de ICT-servicedesk, volgde ik de bacheloropleiding ICT Management & Security. In 2012 ben ik hiervoor afgestudeerd en heb ik mijn Bachelor diploma behaald. 

Na het afstuderen ben ik doorgegroeid naar de rol van systeembeheerder. Als systeembeheerder heb ik ontzettend veel technische ervaring op mogen doen op het gebied van ICT.

In 2018 was het tijd om door te pakken en door te stromen naar de functie van Information Security Officer. Deze rol heb ik bij een ander internationaal ICT bedrijf mogen vervullen.

Inmiddels met meer dan 10 jaar ICT-ervaring en bijna 5 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, kan ik zeggen dat ik voldoende kennis en ervaring heb om u te helpen een succesvol bewustwordingsprogramma op te zetten. Ik kijk er naar uit om met u te mogen samenwerken en een mooi bewustwordingsprogramma voor uw organisatie op te zetten.

Waarom zou u er voor kiezen om Infosecacademy het bewustwordingsprogramma op te zetten voor uw organisatie? Wanneer u mij de opdracht geeft dit op te zetten, zet ik het programma op door middel van e-learning. Alle onderwerpen, artikelen en quiz vragen zijn al uitgewerkt. Dit betekent dat er voor u (vrijwel) geen aanpassingen nodig zijn aan de inhoud van het programma. Het realiseren van een bewustwordingsprogramma in een korte tijd is hiermee een feit.